Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/14/d328575134/htdocs/clickandbuilds/EuScriu/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/modules/aioseop_opengraph.php on line 843
Concursul EU SCRIU ediția 2018 s-a încheiat | EU SCRIU

Concursul EU SCRIU ediția 2018 s-a încheiat

Dragi participanți,

Înscrierile la concursul EU SCRIU, organizat în memoria scriitorului focșănean Gabriel Funica, s-au încheiat pe 28 februarie 2018. Am fost foarte plăcut surprinși că am primit un număr mare de lucrări la toate cele trei categorii, Poezie, Proză Scurtă și Eseu, de la tineri din toată țara. Lucrările au fost evaluate de către juriu în săptămânile ce au urmat, iar câștigătorii vor fi anunțați mâine, 20 martie, pe site-ul nostru, www.euscriu.net și pe site-ul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, www.bjvrancea.ro.

De asemenea tot pe 20 martie se va organiza o conferință de presă la Sediul Central al bibliotecii din Focșani pentru a marca încheierea concursului și a anunța câștigătorii fiecărei categorii.

Vă rugăm să verificați pagina noastră pentru anunț, iar pentru orice întrebări vă răspundem cu drag la adresa concurs@euscriu.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *